9 October 2014

third sem gonna end

assalamualaikum semua
like what, aku dah masuk musim final exam bhai kehkeh. so last week, dah selesai trip under subjek leisure & recreation 2 kat selangor. 4 days for 4 activities is awesome meh! nanti lapang lapang yakni masa cuti sem, kalau rajen kite update laa citer pasal trip tu sbb sekarang tkde gambar nak tunjuk. haa kalau ada gambar, boleh ah citer. ni tkde gambar, main taip je tak best kan?

so this is my third final exam which is i cant put it the scale either it is easy go or not. yet, hari ni baru first day exam dah tibai jawab dua paper miahahaha. tamak betul tapi tulah realitinya bila dapat jadual, ada dua subjek bertindih pada hari dan waktu yg sama! tak dapat kugambarkan perasaan itu. sudahlah dapat khabar kononnya ada tunggakan yuran pengajian sehingga menyebabkan 'hall ticket' atau dlm bahasa mudahnya slip periksa, ditahan. dan sekarang, jadual periksa pulak bertindih tindih. kenapa sampai begitu sekali pihak akademik mendajal pelajarnya?? setelah ditolak dibanding dan dibawak berbincang, kami diberi tarikh pada hari ini untuk menjawab salah satu kertas periksa yg bertindih tu. nak ke taknak ke, tabah ke taktabah ke, hari-pertama-periksa-jawab-dua-kertas-soalan dah berlalu.
so kertas seterusnya ialah pada hari isnin dan sekarang aku sedang menikmati waktu waktu indah selepas 24 jam yg lalu aku berhempas pulas membaca buku, selangselikan buku MICE management dgn buku Travel agency Operation. hahahaha mcm ape je baca buku selang seli mcm tu. dah terpaksa, buatkan aje!

apapun, azam sem kali ni takminta lebih, hanya nak menaikkan pointer agar CGPA tidak merudum, lagi. kehkeh. ni update sikit sbb nak lepas gian rindu nak taip sambil merapu. biasa duk menaip benda formal (hekeleh) padahal taip siapkan assignment miahahaha.

and all, see u next entry. okbye :*